piatok 17. marca 2017

Fašírky so šošovicou

100 g červenej šošovice,350 g mletého kuracieho mäsa,60 g strúhanky,1 PL citrónovej šťavy,1 ČL posekaného čerstvého oregana,soľ,čerstvo pomleté čierne korenie,olej na vysmážanie
V hrnci s vodou uvaríme šošovicu do mäkka. Scedíme ju a preložíme do veľkej misy. Pridáme mleté mäso, strúhanku, citrónovú šťavu, oregano, soľ, korenie a dobre premiešame. Zo zmesi vytvarujeme fašírky. Na veľkej panvici rozohrejeme olej a fašírky z oboch strán opekáme približne 8 až 10 minút do zlatista. Fašírky položíme na papierový obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočného tuku. Podávame teplé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára