sobota 18. marca 2017

Estherine výdatné burgery z naklíčenej šošovice

2 salky sosovice, 1/2 salky sezamovych semien, salka slnecnicovych semien, salka mandli
Namocime vsetky prisady na 8 hodin, potom ich 4 hodiny nechame klicit. Nasekame najemno v kuchynskom robote a prelejeme do velkej misy.
1 a 1/2 salky cibule, salka cervenej papriky, 6 strucikov cesnaku, salka bazalky, 1 PL citronovej stavy, 1/2 CL celtic salt, 2 PL cili papriciek podla chuti, 1/2 salky najemno pomletych lanovych semien
Pridame k zmesi naklicenych semien a mandli a dobre premiesame. Pripravime placky z 1/4 salky zmesi. 3 hodiny ich dehydrujeme na doskach pri teplote 46 stupnov. Obratime ich na druhu stranu a vyberieme dosky. Dehydrujeme dalsie 3 hodiny. Burgery vydrzia v chladnicke tyzden.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára